Refinity Acne Hydrogel, produk anti-jerawat yang dirumus khas dari bahan semulajadi oleh Ahli Farmasi Malaysia, mampu mengatasi masalah jerawat dengan pantas.


"Alhamdulillah, sebelum ini muka saya memang banyak jerawat. Nak sentuh sakit. Nak cuci muka lagi sakit. Selepas menggunakan Refinity Acne Hydrogel, jerawat dah mula kering. Selepas satu minggu, jerawat makin kurang. Gambar terbaru memang hampir bersih jerawat."

Cik Eva

Lain-lain Testimonial

"Kulit muka saya dulu memang ada bintik-bintik jerawat. Memang susah sangat nak hilang. Pakai apa pun sama je hasilnya. Tapi lepas saya pakai REFINITY Acne Hydrogel, memang cepat kesan dia. Tak sampai 24 jam dah start nampak perubahan. Jerawat makin kecut. Tak sampai 1 minggu, kulit dah jadi FLAWLESS ! Memang terkejut juga dengan kesan dia. Kawan-kawan semua puji kulit makin cantik. Terima kasih REFINITY!"

Damia Sakinah

Lain-lain Testimonial

"Dah penat saya pakai produk jerawat. Tak penah berkesan. Kawan suggest saya untuk guna produk ni. Saya malas mula-mula nak pakai. Sebab dah putus asa. Tapi saya cakap kat diri, ini last time saya beli produk jerawat. Lepas ni tak nak dah. Tapi Alhamdulillah, tengok gambar je la. Semua tu bukti keberkesanan Acne Hydrogel ni. Memang superb. Kulit muka saya dah jadi macam dulu kala. Masa zaman kulit licin bersih. Sukanya saya!"

Eyqa

Lain-lain Testimonial

Salix Alba Extract bertindak 3 kali lebih berkesan dengan menghapuskan Staphylococcus aureus dan Propionibacterium, iaitu dua bakteria yang menjadi punca pembentukan jerawat.

Selain itu, ia juga akan mempercepatkan proses pemulihan kulit dengan cara memudarkan kesan jerawat seperti parut dan kedutan sekaligus mencantikkan struktur kulit.

Disebabkan Acne Hydrogel dirumus dari bahan semulajadi, ianya sangat sesuai digunakan oleh mereka yang mempunyai kulit yang sensitif kerana tiada kesan sampingan akan dirasai.



Bersihkan muka dan keringkan . Kemudian, sapukan sedikit Refinity Acne Hydrogel pada kawasan berjerawat. Gunakan setiap pagi dan malam atau sekerap yang diperlukan.


  • Aqua
  • Salix Alba Extract
  • Glycerine
  • Phenoxythanol
  • Triethanolamine
  • Propylene Glycol
  • Acrylates / Beheneth-25 Methacrylate Copolymer

Refinity Acne Hydrogel dihasilkan di kemudahan pengeluaran kosmeseutikal yang mempunyai sijil Good Manufacturing Practices (GMP).

Semua bahan yang digunakan telah diuji dengan kemudahan terbaik dan didapati sangat selamat untuk digunakan di bawah syarat-syarat ketat GMP. Pemeriksaan kualiti dijalankan dengan kerap sepanjang proses pembuatan Refinity Acne Hydrogel dan proses yang sama dilakukan sekali lagi pada peringkat akhir sebelum dipasarkan.


Tiada kesan sampingan yang ditemui pada Refinity Acne Hydrogel.